De ce să alegi tutun pentru injectat sau rulat?

tutun de rulat sau injectat

De ce să alegi tutun pentru injectat sau rulat?

Fumezi de ceva vreme țigări tradiționale și simți că acestea pur și simplu nu mai sunt o alegere potrivită? Te înțelegem perfect, iar în articolul de astăzi îți vom explica de ce ar fi o alegere bună să schimbi țigările din comerț cu tutunul pentru injectat sau rulat.

Vei observa imediat diferența și cel mai probabil vei face o schimbare permanentă după ce încerci tutunul pentru rulat sau injectat. Da, acest proces necesită un nivel mai mare de implicare, de efort și de timp, dar rezultatul final merită cu vârf și îndesat.

Tipurile de tutun disponibile

Primul aspect pe care îl vei observa este diversitatea! În cazul în care fumezi țigări tradiționale, nu prea ai cum să afli ce fel de tutun fumezi. De cele mai multe ori, în producția de masă se folosesc resturile frunzelor de tutun, nicidecum cea mai bună parte a frunzei. Dacă îți vei rula sau injecta singură țigările, vei știi exact ce fel de tutun consumi.

Tipul de tutun este influențat de solul și clima în care a fost cultivat. Acestea pot avea culori, consistențe și chiar arome diferite, în funcție de specificul lor. Cele mai cunoscute tipuri de tutun de rulat sau injectat pe care le vei întâlni în comerț sunt: Virginia, Burley, Cavendish, Perique și Latakia. Caută mai multe informații despre fiecare sau încearcă-le pentru a afla ce ți se potrivește.

Până și forma în care este tăiat tutunul va avea un impact asupra aromei și a gustului. Astfel, diversele forme și mărimi vor determina viteza și temperatura la care arde tutunul. Cele mai frecvent folosite metode de a tăia tunul sunt: panglică, cub, tăietură marinărească sau sub formă de felii.

Calitatea și sănătatea

Pe lângă faptul că tutunul pe care îl achiziționezi va fi mai bun decât cel din țigări, acesta este și mult mai sănătos. Tutunul pentru rulat sau injectat este mult mai puțin prelucrat față de cel folosit în țigările la pachet. Vei scăpa de o multitudine de substanțe chimice! Și da, la finalul zilei vei fuma mai puțin deoarece timpul petrecut în rularea și injectarea țigărilor va reduce din timpul efectiv de fumat. Îți va fi mult mai greu să fumezi țigară de la țigară. În consecință, vei reduce și consumul de nicotină și te poți lăsa în mod progresiv de fumat.

Economia

Deși trebuie să cumperi mai multe accesorii, precum filtrele pentru țigări, foițele, mașina de rulat sau de injectat, la finalul zilei tot vei economisi bani. Da, poate că investiția inițială va fi ceva mai ridicată, dar aceasta se va amortiza foarte repede. Majoritatea fumătorilor de țigări rulate sau injectate atestă că fac o economie de până la 100-150 de RON pe lună. Gândește-te ce poți face cu toți banii economisiți. Vezi oferta de tuburi țigări și filtre din cadrul magazinelor de specialitate.

Factorul de stil

Fumatul de tutun rulat sau injectat îți va da o aură foarte cool în grupul de prieteni și îți va permite accesul la o lume nouă pe care nici măcar nu o cunoșteai. Pe lângă faptul că vei acumula o mulțime de informații despre tipurile de tutun și cum se taie, vei umbla după tine și cu diverse accesorii, fapt ce va stârni curiozitatea persoanelor din jurul tău. Pregătește-te să răspunzi la câteva întrebări de la curioși și chiar să rulezi o țigară sau două pentru prietenii tăi.

Nu te-au convins toate aceste argumente? Încearcă măcar o dată tutunul de calitate și nu te vei mai putea întoarce la țigările din comerț!